ESPLAIADA!

Hola infants i famílies!!!

Avui venim a explicar-vos com de bé ho vam passar a l'esplaiada el passat cap de setmana dels 12 i 13 de maig. Aquesta va celebrar-se a la ciutat de Martorell i vam assistir-hi els grups d'Alzipins i Ginavets!

Els i les infants més grans i més petites de l'esplai vam quedar dissabte molt d'hora a l'estació de RENFE i vam anar en tren fins a Martorell. Allà vam fer una benvinguda i, pel matí, vam fer jocs de coneixença per tal de fer el primer contacte amb altres esplais, del sector Vallès però també de tota la resta de Catalunya. A la tarda, després de dinar, vam seguir jugant, però també vam fer tallers i dinàmiques.
Com segurament ja sabreu, el centre d'interès de l'Esplaiada d'aquest any era "Obrim els ulls, obrim les portes". Per això hem treballat i reflexionat sobre que les diferències entre nosaltres són enriquidores, que ens fan úniques i més valiosos. Hem après també que no hem de deixar-nos emportar per dinàmiques de discriminació, sino que hem de ser crítics i estimar i acceptar-nos.

Hem après molt, hem ballat, hem jugat i conegut a infants de molts esplais diferents.








Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!