FI DE CURS!

Hola famílies i infants!!!

Ja hem passat l’equador de l’estiu i les monis tenim de nou moltes ganes de tornar a fer esplai, a gaudir, jugar i apendre amb infants del Piolet!
Durant la tancada de fi de curs, vam valorar aquest any d’esplai i entre totes les monis vam arribar a la conclusió que ha sigut un any brutal. Valorem molt positivament el centre d’interès (la tradició pioletera), creiem que els grups d’infants han funcionat súper bé, així com les activitats conjuntes.
Volem felicitar als infants, que tot i ser de vegades molt trapelles, sempre venen a l’esplai amb moltes ganes d’apendre i entendre el món que ens envolta, així com de transformar-lo. Ens encanta que estigueu sempre carregats i carregades amb molta energia pioletera. Ens heu fet apendre molt!
Per acabar la petita valoració del curs, també voldríem felicitar a les famílies del Piolet. Us donem les gràcies pel suport a l’equip de monis, per la vostra empenta i la feina feta! Heu organitzat moltes activitats sempre fent recolzament a les idees de l’equip de monis.

De moment això es tot; esperem que el curs vinent sigui encara millor, per tal d’omplir-lo de records inoblidables.

A més, volem deixar-vos unes poques imatges de la festa de fi de curs. Vam passar-ho molt bé: vam dinar plegades (uns plats molt bons preparats per pares i mares de les famílies), després vam fer els famosos espectacles famílies vs. monis (qui va guanyar?), i finalment la tradicional guerra de pintura (ben refrescant, per combatre la caloreta!).
Va ser una diada ben maca tot i que amb un sabor una mica agredolç, ja que van arribar els comiats. Molta sort a totes amb els nous projectes! El Piolet serà sempre casa vostra i us acompanyarà allà on aneu.


A tota la resta… ens veiem al setembre, esperem que amb tota l’energia de l’esplai i amb moltes ganes d’aprendre i passar-ho súper bé. Fins aviat!!!















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!