PRIMERA SORTIDA DEL CURS!


Hola a totes les persones que ens llegiu setmana rere setmana!

Ja hem tornat de la primera sortida, i estem una mica melancòliques. Ha sigut un cap de setmana molt màgic i on hem fet molt de caliu, i ens hem conegut més.

Hem anat a la casa de colònies de Can Miqueló, a la localitat de Sant Martí de Centelles. La casa era molt xula, gran i calenteta (que s'agraeix molt en epoques com aquesta!). A més a més, el menjar que ens han fet era boníssim!!!

Vam sortir dissabte al matí de Barberà i vam arribar a la casa, on vam dinar de tupper. Després vam fer jocs interculturals (aprenent sobre el nostre centre d'interès d'enguany jeje).
Durant la tarda, i després de berenar la Paula López ens va preparar una activitat de reflexió sobre multiculturalitat i diversitat, on vam aprendre molt.

A la nit, després de sopar vam fer la màgica i tan famosa activitat dels fulards. Ara tots i totes les infants de l'esplai tenen el seu fulard verd i vermell! Estem súper contents!

Diumenge al matí varem fer una excursió a un lloc proper de la casa i allà vam fer jocs, on vam participar tots els infants de totes les edats! Jugant ens coneixem!

Finalment volem recordar-vos que aquest cap de setmana no hi ha esplai. Agafarem forces de cara a d'aquí a 15 dies, que diumenge dia 16 de desembre farem la festa d'hivern, a la Torre d'en Gorgs. Us informarem properament via mail o per telèfon.

Us deixem unes quantes imatges aquí sota:












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!