CARNESTOLTES 2019!

Bona tarda famílies i infants!

Com ja sabreu, cada any el Piolet participa de la rua de carnestoltes de Barberà del Vallès, on sortim tots i totes disfressades. Cada any canviem la disfressa i intentem aprofitar el nostre centre d'interès del curs. A més, fem les disfresses manualment a l'esplai durant dos o tres caps de setmana. 

Enguany, els grups de pins, alzines i roures s'han disfressat d'aquelarre feminista. Els infants anaven de negre o lila amb capes escrites amb lemes reivindicant la igualtat de l'home i la dona en tots els àmbits de la vida. 

El grup d'avets anava de princeses de conte, però amb caire reivindicatiu, ja que cada una decideix com vol ser i com vestir, però no per això han de dependre de cap príncep que les cuidin o les salvin de res. Les dones poden ser princeses, però també prínceps si així ho volen.

Els més joves de l'esplai, ginebrons i famílies, es van disfressar de dones importants de la història, que molts cops han quedat silenciades. Les seves lluites i els seus esforços i treballs han suposat un gran avenç per la societat en la que vivim a dia d'avui: Marie Curie, Simone de Beauvoir, Frida Kahlo, Rosa Parks, Coco Chanel, Clara Campoamor... 

Us deixem unes quantes imatges de la diada!! Ens ho vam passar super bé!!





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!