JORNADES IASP!

Bon dia a totes!

Com ja sabreu, cada any celebrem des del Piolet el DUPI (Dia Universal de la Participació Infantil). Com també es tradició, aquesta data es transforma en les jornades IASP els anys que coincideix amb eleccions municipals a Barberà.

El dia de l'IASP (Infants Amb Sensibilitat Política) és una diada en que les monitores volem que els infants desenvolupin una participació activa en la ciutat que viuen, observant-la amb una mirada crítica i fent propostes de canvi. Així doncs treballarem valors tan importants com la participació i l'esperit crític.

El passat dia de les jornades vam revisar el mapa de Barberà buscant quantes d'aquestes estaven dedicades a dones importants en la història moderna i en la vida social de la nostra ciutat. Vam adonar-nos que el nombre de carrers, places, escoles o altres dedicades a figures femenines no passava de 15. Acabada la volta a Barberà, vam fer unes reflexions conjuntes.

Vam dinar de tupper a la plaça del TMC i a la tarda vam fer una petita marxa per una Barberà feminista. Avets i ginebrons van llegir uns manifestos donant la seva opinió sobre el tema tractat durant totes les jornades i ens van ajudar a reflexionar.  Vam berenar fruita amb xocolata que ens van preparar les famílies. 

Us deixem unes poques imatges per que veieu que bé ens ho vam passar!!!











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!