FESTA DE FI DE CURS!


Hola infants, hola famílies!

Com fem cada any, per celebrar el fi de curs hem fet un dinar on hem anat plegats tots els col.lectius que formem part de l'esplai; infants, monis i famílies hem pugut disfrutar d'una barbacoa ben bona.

Durant el matí vam fer tallers de tot tipus on vam col.laborar plegats. Després de dinar vam fer el mític show de monis vs. famílies i clarament les famílies van vencer amb un espectacle digne d'un premi Goya. Us felicitem amb alegria però l'any vienent les monis ho farem de 10!

Finalment vam poder gaudir de la ruixada de colors tradicional de la festa de fi de curs. Com sempre, amb el calor vam remullar-nos i vam acabar pintades del vermell i verd que formen el nostre fulard. Vam passar-ho super bé. 

Per últim, volem donar les gràcies a les famílies del grup de sequoies que van treballar per preparar la festa de fi de curs per a que totes en puguessim gaudir. També volem donar una forta abraçada a les monitores que ens deixen aquest any i que tot i que els seus camins s'allunyin del Piolet, sempre trobaran al nostre esplai casa seva. 

Us deixem unes quantes imatges de la jornada!























Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!