COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

Hola a totes i tots! Com va l'estiu? Teniu ganes de la tornada a l'esplai?

Alguns infants del Piolet han passat la última setmana de l'estiu a la màgica casa de colònies de PiuleHogwarts, a Talamanca. Vam marxar dilluns dia 2 de setembre en un bus que sortia de l'andana ) i 3/4... vam arribar i vam fer jocs de coneixença, vam explicar les normes en una assemblea i després de dinar vam aprofitar per jugar. A la tarda vam fer varetes màgiques i a la nit vam fer un sopar de gala ben ineteressant, on un barret de bruixa ens deia a quina habitació haviem d'anar!

Dimarts vam fer una gimcana per Talamanca, on vam aprofitar per conèixer la població que ens acollia tota la setmana. Com que el centre d'interès era la natura, vam plantar una mandràgora que hem estat cuidant durant tota la setmana, per veure com creix i quines coses necessita per poder crèixer. També hem après la diferència entre què és biodegradable i què no. Vam fer pa abans de sopar i després vam fer un joc de nit... Quidditch!

Dimecres a la matí vam fer una excursió per la natura on vam conèixer els voltants del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac. A la tarda vam anar a la piscina i vam aprendre a fer polseres. Després de sopar vam aprofitar la lluna creixent per escoltar conta-contes sobre la natura.

Dijous vam fer samarretes i tambe vam aprofitar el matí per fer les masses de la pizza pel sopar, que vam acabar per la tarda. Cadascú va sopar-se la seva pizza... que bó està el menjar quan ens el preparem nosaltres mateixos i decidim què volem posar-hi. A la nit vam fer un escape-room molt divertit sobre la natura! I vam aconseguir completar-lo a temps!

Divendres vam tornar després de dinar.... ens ha fet molta pena marxar perquè hem fet molt de caliu totes juntes durant la setmana a PiuleHogwarts. Hem après molt sobre la natura i l'ecologia i ha sigut una setmana plena de màgia i diversió jugant i rient!

Ja tenim les piles carregades per començar el curs! Ens veiem!
















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!