COMENCEM NOU CURS 2019-20!

Hola a totes!

Ja tornem a ser aquí, amb més energia que mai, per passar-nos-ho d'allò més bé un curs més. I estem molt contentes de que així sigui!

Com ja sabreu, l'esplai va començar fa dues setmanes i com sempre, vam fer un gran show per presentar el centre d'interès d'aquest any: LA DIVERSITAT FUNCIONAL. També vam aprofitar per presentar els grups d'aquest nou curs que ara tot just comença, amb els seus monis i infants corresponents.

Us recordem de pas, que aquesta setmana no hi ha esplai. Ens veiem la setmana vinent!

Aquí sota us deixem una part de la reflexió que vam voler compartir amb totes vosaltres, així com unes poques imatges de la jornada.

"És per això que aquest any volem educar posant especial èmfasi en la diversitat funcional fent veure al món que les persones tenim diferents capacitats, i que pel fet de tenir unes o altres no fa a una persona menys vàlida que una altre.

D’aquesta manera, intentarem donar veu a les persones amb diversitat funcional que no estan sent escoltades per aquesta societat homogènica que ens envolta, i denunciar les desigualtats amb les que es topen en molts espais del seu dia a dia. 

Així mateix, hem de reflexionar sobre les nostres pròpies accions i assegurar que totes les persones rebin l’atenció i l’acompanyament que necessiten i volen, sense caure en el paternalisme i la infantilització. Sobretot, cal que ens re-plantegem la nostra manera de fer i actuar davant l’inclusió de la diversitat que és un dels nostres pilars fonamentals."






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!