DUPI!

Hola a tots i totes!!!


Com que aquest dissabte no hi ha esplai, us deixem aquí un recull de fotos del passat dissabte 21 d'abril, quan vam cel·lebrar el Dia Universal de la Participació Infantil.


El DUPI és una diada que celebrem al Piolet des de fa molts anys, i en que aprofitem el dia per fer reflexionar als més petits sobre la importància de prendre partit a la societat, de dir sempre la seva i d'intentar canviar tot allò que no els hi agrada. Com ja hem expressat molts cops, creiem molt important que les futures generacions participin de la societat com a futurs adults i adultes actives.

Aquest any hem revisat parcs i places de Barberà; hem observat els seus punts forts i els seus punts febles, i a més, hem proposat solucions per millorar, posant-nos d'acord.
El dia va començar amb un conte introductori. Vam fer una gimcana per grups pel nostre poble que va durar tot el matí i vam finalitzar al parc Europa, on vam dinar plegades. Després vam baixar a la plaça de la Vila, on vam fer una assemblea per exposar tot el que haviem après durant el dia i a les conclusions que haviem arribat totes i tots plegats. 
A les 17h, van venir el Cau Sant Jordi i l'Esplai l'Esquirol per berenar amb nosaltres (una fruta boníssima que ens van preparar les families) i jugar plegades. Vam conèixer molta gent, i la diada va acabar d'una de les maneres que més ens agrada quan arriba el calor... amb jocs d'aigua!!!

Ens veiem a la tornada! Bon pont a tots i totes!













Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!