MARXEM A L'ESPLAIADA!

Hola famílies i infants del Piolet!

Aquesta setmana us escribim per informar-vos amb detall de què és l'Esplaiada, activitat que es durà a terme el cap de setmana del 12 i 13 de maig a Martorell on participaran els grups d'Alzipins i de Ginavets.

L'Esplaiada és una trobada d'infants, joves i monis dels esplais que formem part d'ESPLAC; és una activitat que celebrem cada tres anys amb la voluntat de donar veu i visibilitat a les persones que en formem part, sobretot als infants.
En aquesta edició, l'objectiu és reivindicar una societat més inclusiva i representativa de la diversitat, per això el lema d'enguany serà "Obrim els ulls, obrim les portes".
Pel bon funcionament de la jornada, grups de monitores i monitors de cada sector es coordinen per preparar jocs i dinàmiques per cada grup d'edat, que finalment es posaràn en comú i es disfrutaran entre infants de moltes poblacions diferents, d'arreu de Catalunya.
Un altre dels objectius diferents de la trobada d'esplais es que els nostres infants coneguin d'altres i comparteixin moments amb gent que fins ara no coneixien; tot això aprenent jugant!

Us deixem unes imatges d'altres edicions, i esperem que molts de vosaltres acabeu d'animar als vostres fills i filles per assistir-hi!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!