GINES FAN CAMÍ!

Hola a totes i tots!

Actualitzem el blog per explicar-vos totes les activitats que hem fet durant aquesta setmana de vacances. 

El grup de ginebrons (les nostres joves) ha marxat de rutes al País Basc, i han fet unes etapes del Camí de Santiago, des de Irún fins a Markina. Han passat per localitats com Donostia, Zarautz i Deba.

Podem dir que de ben segur ha sigut una experiència molt enriquidora per les gines, que han après que poc a poc, tot i que el camí sigui difícil de vegades, poden aconseguir tot el que es proposin (fins i tot amb els peus plens d’ampolles!). A més, s’han pogut conèixer més a fons entre elles i han après a ajudar-se i entendre’s. Han conegut a altres senderistes que estaven fent el camí, i que les han acompanyat algunes etapes.

Aquesta experiència serveix per treballar l’autogestió (elles mateixes han buscat els hostals i els busos amb l’ajuda de l’equip de monitores), la independència de les joves, la responsabilitat, l’empatia amb les seves companyes i companys... Aprenem valors mentre ens divertim i coneixem nous llocs!

Aquí us deixem unes quantes imatges de Gines i dels paisatges ben macos que han tingut la oportunitat de veure. De ben segur que tenen moltíssimes ganes de seguir amb el camí l’any vinent, i segur que les seves monitores volen acompanyar-los.

(Per cert, va ser l’aniversari de la Paula durant la ruta. Si la veieu, feliciteu-la!)




















Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!