RUTA DE ROURAVETS!

Hola Piolet!

Els grups de Roures i Avets han tornat a fusionar-se un any més per marxar de rutes, com tant ens agrada. Aquest any hem decidit anar a la Costa Brava passant des de Calella, per Santa Sussanna i fins Blanes, el nostre destí final.

Per al grup de Roures, aquesta ha sigut la seva primera ruta més llarga, que s’ha fet més fàcil gràcies a l’acompanyament de les Avets. La experiència de les més grans és molt positiva per a les petites, ja que es transmeten coneixements sobre dubtes i inquietuds que els hi sorgeixen. Les monitores també tenim un paper importantíssim allà, fent de mediadores entre les diferents edats.

Rouravets han après a ser més independents i conscients del que tenen i del que necessiten, i segur que la ruta ha servit per a que siguin persones més responsables. A més, també hem treballat aspectes com l’ecologia, l’empatia i la seguretat en nosaltres mateixes. Si volem, som capaces de fer-ho.

Hem estat a dos càmpings, i hem aprofitat per fer el primer bany a la piscina! No fa fred per aquestes infants tant valentes! Per una altre banda, hem fet jocs de tot tipus i hem aprofitat per conèixer-nos entre nosaltres.

Gràcies per l’experiència, repetirem!










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

COLÒNIES A PIULEHOGWARTS!

ÚLTIM DIA AL TIBIDABO!

COMENCEM NOU CURS 2019-20!